Lysine requirements of finishing boars and gilts : A meta-analysis - Aymerich, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Tokach, M.D. (Kansas State University. Department of Animal Sciences and Industry) ; Dritz, S.S. (Kansas State University. Department of Diagnostic Medicine/Pathobiology) ; Gasa, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Nutrició i Benestar Animal) ; Coma Subirà, Jaume (Vall Companys Group) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>