Primera Llengua Estrangera IV (Anglès) [103710]
Nicholson, Roger
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Additional title: First Foreign Language IV (English)
Additional title: Primera Lengua Extranjera IV (Inglés)
Date: 2023-24
Abstract: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest quart curs és capaç de fer el següent: 1. Expressar-se amb eficàcia, oralment i per escrit, sobre temes d'interès general i sobre la seva especialització. 2. Entendre parlants nadius quan s'adrecin directament a ells i poder mantenir una conversa sobre temes d'interès mutu. 3. Mantenir converses, en registres formals i informals, copsant el significat de les intervencions dels altres parlants. 1. Intervenir en discussions o diàlegs sobre temes d'interès general o específic (turisme) usant les estratègies pròpies d'aquest tipus d'interacció comunicativa (prendre la paraula, posar exemples, etc. ). 1. Entendre una conversa entre terceres persones incloent-hi tant els parlants natius com els països de parla no-anglesa. 1. Entendre textos escrits, tant breus com llargs, sobre diversos temes i sobretot sobre temes relacionats amb el món hoteler. 1. Conèixer els components d'un text (paràgrafs, signes de puntuació, deixis, connectors i conjuncions, registre adequat, referència anafòrica, catafòrica i exofòrica). 1 1. Entendre i utilitzar els diferents tipus de registre lingüístic.
Abstract: Knowledge-related objectives Students acquire linguistic knowledge and develop written and oral communication skills, so that at the end of this fourth year they are able to: 1. Express themselves effectively, both orally and in writing, on issues of general interest and their specialization 2. Understand native speakers when they address them directly and be able to hold a conversation on issues of mutual interest. 3. Understand a conversation between native speakers and its most important points. 4. Understand written texts on various subjects and especially on issues related to the hospitality sector. 5. Know the components of a text (paragraphs, punctuation, deixis, connectors and anaphoric, cataphoric and exophoric reference). 6. Summarize texts, understanding the most significant points. 7. Understand and use different types of linguistic register. 8. Use English as the language in class. Skills-related objectives 1 By the end of the four-year programme, students must be able to: 1. Develop a degree of accuracy (grammar, pronunciation, vocabulary use, registration, etc. ) and fluency (speed in production, ability to express ideas and develop discourse), both written and oral expression, equivalent to level C1. 1 level UAB Idiomes. 2. Develop strategies and skills to understand authentic written and oral texts. 3. Develop strategies to continue learning outside the classroom. 4. Develop the ability to function efficiently and confidently in both everyday and tourism related situations 5. Use reference materials necessary for learning languages: dictionaries, textbooks or exercises, etc. 6. Function orally in any situation related to the hospitality sector using appropriate language and a suitable register. 7. Be able to apply for a job related to the hotel and catering sector in English (write CVs, cover lettersand emails, fill in application forms, and communicate effectively during the interview in English). 8. Know whether to take further language courses in order to maintain or improve their current level. 9. Develop strategies and skills to be explain food and catering services to overseas diners both orally and in writing.
Abstract: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la escrita, de manera que al final de este cuarto curso es capaz de hacer lo siguiente: 1. Expresarse con eficacia, oralmente y por escrito, sobre temas de interés general y sobre su especialización. 2. Entender hablantes nativos cuando se dirijan directamente a ellos y poder mantener una conversación sobre temas de interés mutuo. 3. Mantener conversaciones, en registros formales e informales, captando el significado de las intervenciones de los otros hablantes. 1. Intervenir en discusiones o diálogos sobre temas de interés general o específico (turismo) usando las estrategias propias de este tipo de interacción comunicativa (tomar la palabra, poner ejemplos, etc. ). 1. Entender una conversación entre terceras personas incluyendo tanto los hablantes nativos como los países de habla no-inglesa . . 1. Entender textos escritos, tanto breves como largos, sobre varios temas y sobre todo sobre temas relacionados con el mundo hotelero. 1. Conocer los componentes de un texto (párrafos, signos de puntuación, dejes, conectores y conjunciones, registro adecuado, referencia anafórica, catafórica y exofòrica). 1 1. Entender y utilizar los diferentes tipos de registro lingüístico.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Direcció Hotelera [2502904]
Study plan: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 125.2 KB

Anglès
6 p, 107.9 KB

Castellà
6 p, 124.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2023-07-14, last modified 2024-02-10



   Favorit i Compartir