Segona Llengua Estrangera II (Francès) [103715]
Juanola Ep Sabaté, Yolande Lydie
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB-f)

Additional title: Second Foreign Language II (French)
Additional title: Segunda Lengua Extranjera II (francés)
Date: 2023-24
Abstract: Objectius de coneixement L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest segon curs ha de ser capaç de fer el següent: 1. Dominar correctament la pronunciació i l'entonació. 2. Entendre el significat de frases i expressions de nivell mitjà. 3. Mantenir una conversa en l'àmbit de la vida quotidiana. 4. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal. 5. Comprendre anuncis, missatges més complexos i termes d'expressió habituals en el sector hoteler. 6. Redactar notes o textos breus en francès. 7. Utilitzar exclusivament el francès com a llengua de comunicació. 8. Prendre notes per telèfon, deixar un missatge al contestador. 9. Adquirir coneixements culturals més amplis de la França metropolitana i dels territoris d'ultramar (DOM-TOM).
Abstract: Student develop communicative competences in oral and written interaction, being able to do the following at the end of the second year: 1. Use French as a vehicular language in class. 2. Understand and use adequately simple formulas for social interaction. 3. Have interiorised the rhythm and intonation of the French language. 4. Understand brief spoken messages (news items, announcements, telephone messages) 5. Describe and compare people, places and things and, if necessary choose the best. 6. Fill in forms and other documents asking for personal information and an evaluation of services. 7. Suggest, invite or advise in everyday situations both in personal and professional environments. 8. Write simple texts about everyday situations and professional reports. 9. Describe things related to personal experiences.
Abstract: El alumnado adquiere unos conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas tanto en la interacción oral como en la expresión escrita, de manera que al final de este curso tiene que ser capaz de realizar lo siguiente: 1. Expresarse correctamente en la pronunciación y en la entonación. 2. Entender el significado de frases y expresiones de nivel medio. 3. Mantener una conversación en el ámbito de la vida cotidiana. 4. Narrar hechos relacionados con la experiencia personal. 5. Comprender anuncios, mensajes mas complejos y términos de expresión habituales en el sector hotelero. 6. Redactar notas o textos breves en francés. 7. Utilizar exclusivamente el francés como lengua de comunicación. 8. Tomar notas de teléfono, dejar mensajes en el contestador. 9. Adquirir conocimientos culturales mas amplios de la Francia metropolitana y territorios de ultramar ( DOM - TOM ).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Direcció Hotelera [2502904]
Study plan: Grau en Direcció Hotelera [1214]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 116.0 KB

Anglès
7 p, 111.6 KB

Castellà
7 p, 113.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2023-07-14, last modified 2024-02-10



   Favorit i Compartir