Polyhydroxyalkanoates production by an advanced food-on-demand strategy : The effect of operational conditions - Mineo, Antonio (Palermo University. Engineering Department) ; Isern-Cazorla, Laura (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Rizzo, Carla (Palermo University. Department of Biological) ; Piccionello, Antonio Palumbo (Palermo University. Department of Biological) ; Suárez Ojeda, María Eugenia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Mannina, Giorgio (Palermo University. Engineering Department)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>