Introducción a la semiótica
Karam, Tanius

Additional title: Introducció a la semiòtica
Date: 2005
Abstract: El objetivo de esta lección es ofrecer una introducción a los fundamentos de la semiótica y sobre todo en su aplicación a los estudios de comunicación. Es un texto didáctico en el que se presentan algunos conceptos y autores; se resalta el uso del la información como una herramienta útil a aplicarse en distintos objetos de estudios. Es un documento que quiere despertar el interés, promover la curiosidad y mostrar la pertinencia de marcos teóricos como instrumentos que nos da una visión cualitativa distinta de la realidad social y la cultura.
Abstract: L'objectiu d'aquesta lliçó és oferir una introducció als fonaments de la semiòtica i sobretot en la seva aplicació als estudis de comunicació. És un text didàctic en el qual es presenten alguns conceptes i autors; es ressalta l'ús del la informació com una eina útil a aplicar-se en diferents objectes d'estudis. És un document que vol despertar l'interès, promoure la curiositat i mostrar la pertinència de marcs teòrics com instruments que ens dóna una visió qualitativa distinta de la realitat social i la cultura.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà i català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Published in: Lecciones del Portal de la Comunicación, (1 Gener 2005) , ISSN 2014-0576



12 p, 695.0 KB

Català
11 p, 690.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Social and Legal Sciences > InCom-UAB – the Institute of Communication at the Autonomous University of Barcelona (UAB)
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2024-03-18, last modified 2024-03-20



   Favorit i Compartir