Menjar i emissions : el que és local no sempre és millor
Catanzaro, Michele (Universitat Autònoma de Barcelona)

Títol variant: Comida y emisiones : lo local no siempre es lo mejor
Data: 2022
Resum: El transporte representa el 20% de las emisiones totales atribuibles a los alimentos, según una nueva evaluación que asigna a los desplazamientos mucho más impacto que estudios anteriores. Comer local no lo soluciona todo. El qué se come y el cómo se produce la comida cuentan tanto como el dónde.
Resum: El transport representa el 20% de les emissions totals atribuïbles als aliments, segons una nova avaluació que assigna als desplaçaments molt més impacte que estudis.
Resum: anteriors. Menjar local no ho soluciona tot. Què es menja i com es produeix el menjar compten tant com l'on.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català i castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: El Periódico, 28 Juliol 2022, p. 26, ISSN 1578-746X

Publicat en català el 28 de juliol de 2022 al diari El Periódico: https://www.elperiodico.cat
Publicado en español el 28 de julio de 2022 en el diario El Periódico: https://www.elperiodico.com
Documents PDF per cortesia de MyNews: https://mynews.es/


1 p, 943.1 KB

Español
1 p, 942.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2024-04-30, darrera modificació el 2024-05-14



   Favorit i Compartir