Noves o interessants citacions de coleòpters per a la península Ibèrica (Coleoptera) recol·lectats al Parc Natural del Montseny
Viñolas, Amador (Museu de Ciències Naturals de Barcelona)
Muñoz, Josep (Museu de Ciències Naturals de Barcelona)
Soler Girbes, Joaquim (Museu de Ciències Naturals de Barcelona)

Títol variant: New or interesting records of beetles for the Iberian Peninsula (Coleoptera) collected in the "Parc Natural del Montseny"
Data: 2008
Resum: Del material recol·lectat en el Parc Natural del Montseny per a l'estudi de la biodiversitat de coleòpters com indicadors de l'estat dels boscos, campanya que es porta a terme de maig a setembre i amb catorze parcel·les de diferents tipus de bosc, cal ja destacar-ne una sèrie d'espècies de les famílies Latridiidae, Cerambycidae i Dryophthoridae perquè són noves o interessants citacions per a la península Ibèrica.
Resum: Between the specimens collected in the "Parc Natural del Montseny" in the study of the beetles biodiversity as indicators of the state of the forests. It should be noted several species of families Latridiidae, Cerambycidae and Dryophthoridae, being new or interesting records for the Iberian Peninsula.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Coleoptera ; Noves citacions ; Parc Natural del Montseny ; Península Ibèrica ; New records ; Iberian Peninsula
Publicat a: Orsis, V. 23 (2008) p. 75-79, ISSN 2014-9727

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Orsis/article/view/129493


5 p, 417.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Orsis
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2009-04-03, darrera modificació el 2022-06-24



   Favorit i Compartir