Home > Research literature > Doctoral theses > Aplicación y desarrollo de técnicas quimiométricas para el seguimiento de fermentaciones alcohólicas |
Imprint: | Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2007 |
Abstract: | Vegeu acparesum1de1. pdf. |
Note: | Consultable des del TDX |
Note: | Títol obtingut de la portada digitalitzada |
Note: | Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències, Departament de Química, 2005 |
Note: | Bibliografia |
Rights: | ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs. |
Language: | Castellà |
Document: | Tesi doctoral |
Subject: | Química analítica ; Mètodes estadístics ; Espectroscòpia infraroja ; Fermentació ; Fermentació de productes industrials |
ISBN: | 8468979538 |
59 p, 4.1 MB |
95 p, 8.1 MB |
52 p, 5.4 MB |
2 p, 233.3 KB |