Catálogo de la Sección de tejidos, bordados y encajes del Museo de Arte Decorativo y Arqueológico
Museo de Arte Decorativo y Arqueológico
Sucesores de F. Sánchez (Impremta)

Imprint: Barcelona : [Imprenta Sucesor F. Sánchez], 1906
Description: XVIII, 352 p. : il.; 18 cm
Abstract: Catàleg inventari de l'exposició de teixits, brodats i puntes, celebrada l'any 1906 al Museo de Arte Decorativo y arqueológico. El catàleg presenta una petita ressenya històrica entorn el teixit i el brodat, la procedència de les col·leccions i inclou fotografies d'algunes de les peces exposades.
Abstract: Catálogo inventario de la exposición de tejidos, bordados y encajes, celebrada en 1906 en el Museo de Arte Decorativo y arqueológico. Presenta una pequeña reseña histórica en torno al tejido y el bordado, la procedencia de las colecciones e incluye fotografías de algunas de las piezas expuestas.
Abstract: Inventory catalogue of the exhibition of fabrics, embroidery and lace held in 1906 at the Museum of Archaeology and Decorative Arts. It presents a historical summary about weaving and embroidery, the provenance of the collections and photos of the exhibits.
Note: Forma part del projecte: Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic (UAB)
Note: Localització de l'original: Universitat Autònoma de Barcelona
Note: Índex
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Català
Document: Text ; Llibre ; Text
Subject: Indumentària ; Catàlegs ; Randes ; Brodat ; Teixits i tèxtils ; Museo de Arte Decorativo y Arqueológico369 p, 135.1 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Biblioteca Digital d'Història de l'Art Hispànic
Books and collections > Books

 Record created 2010-07-12, last modified 2023-06-03   Favorit i Compartir