Don Carlos por la Gracia de Dios Rey de Castilla ... se nos ha representado que haviendose juntado el Grande y General Consejo en 16, de Febrero deste año entre otros acuerdos, que se hizieron fue uno diziendo assi: Que convenia al Reyno se pudiessen embarcar libremente, y sin pidir licencia: Vino Aguardiente, Passas, Higos, y Almendras ...
Espanya
Carles II, 1661-1700 rei d'Espanya
Espanya. Monarca (1665-1700 : Carles II)

Imprint: [Madrid : s.n., 1688]
Description: [4] p. ; 32 cm
Abstract: "Real cedula de S. M y sres. Del Consejo, por la qual en el Reyno de Mallorca se permite libremente, y sin licencia alguna la extraccion de Vino, Aguardiente, Passas, Higos y Almendras en la misma forma que se sacan y extraen los Aceites, Alcaparras y Quesos y sin pagar derechos algunos, sino los universales á los Arrendadores o Administradores dellos" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Abstract: Reial cèdula de sa Majestat i els senyors del Consell, per la qual en el Regne de Mallorca es pemet lliurement, i sense llicència l'extracció de Vi, Aiguardent, Panses, Figues i Ametlles de la mateixa manera que es treuen i s'extreuen els Olis, Tàperes i Formatges i sense pagar cap mena de drets, sino els universals als Arrendadors o Administradors d'aquests. .
Note: Escut reial xil. a la capçalera del text
Note: Publicada:"EN la Villa de Madrid treynta dias del més de Iunio año del nacimiento de Nuestro Señor Iesu Christo de Mil, Seiscientos, y Ochenta, y ocho"
Note: Reclams
Note: Sign.: A
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Mallorca (Balears) ; Comerç ; Legislació ; 1688 ; Condicions econòmiques3 p, 5.8 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Fons Carandell > Pragmatic sanctions (XVI-XIX centuries)
Books and collections > Books

 Record created 2010-09-08, last modified 2018-06-30   Favorit i Compartir