Don Juan Diego Verdes Montenegro, Cavallero del Abito de Santiago, del Consejo de S. Mag. en el de Hacienda ... Por quanto en vista de la Instruccion formada por la Real junta general de Comercio Moneda y Minas, en 10. de Setiembre del año proximo passado, de que se remitiò copia impressa à esta Subdelegacion ...
Espanya
Verdes Montenegro, Juan Diego

Publicación: [Valencia : s.n., 1752]
Descripción: 9 p. ; 29 cm
Resumen: "Instrucción del Intendente General interino del Reino de Valencia en ausencia del marqués de Malespina sobre las condiciones que debe efectuarse la venta de seda en dicho Reino" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resumen: Instrucció de l'Intendent General interí del Regne de València en absència del marquès de Malespina sobre les condicions que ha d'efectuar-se la venda de seda en aquest Regne. .
Nota: Creu i caplletra xil. ornada a l'inici del text
Nota: Lloc i data del text: "Dado en la Ciudad de Valencia en ocho dias del mes de Junio año de mil setecientos cinquenta y dos"
Nota: Reclams
Nota: Títol obtingut de les primeres línies del text
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà.
Documento: Text ; book
Materia: Seda ; Indústria i comerç ; S. XVIII ; València (País Valencià) ; Vida social i costums10 p, 14.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Fons Carandell > Pragmáticas (S. XVI-XIX)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2010-09-08, última modificación el 2018-06-30   Favorit i Compartir