D. Francisco Driget, Marques de Malespina, del Consejo de S.M. Intendente de Marina, general de este Exercito ... Por quanto la Real Junra General de Comercio, Moneda, y Minas, en vista de mis representaciones, sobre las faltas de Sedas ...
Espanya
Driget y Fabre, Francisco, 1687-1756 Marquès de Malespina

Imprint: [València : s.n., 1753]
Description: 6 p. ; 29 cm
Abstract: "Auto del Marqués de Malespina de siete de abril de 1753, prohibiendo de acuerdo con la Real Junta General de Comercio, Moneda y Minas, la extracción de Sedas, especialmente tramas del Reino de Valencia sin su permiso" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Abstract: Auto del Marquès de Malespina del 3 d'Abril del 1753, prohibint d'acord amb la Reial Junta General de Comerç, Moneda i Mines, la extracció de Sedes, especialment de trames del Regne de València sense el seu permís. .
Note: Còpia de l'original "En la ciudad de Valencia à los treinta dias del mes de Marzo año de mil setecientos cinquenta y tres"
Note: Lloc i data de publicació del text: "En la Ciudad de Valencia, à los siete dias del mes de Abril año de mil setecientos cinquenta y tres"
Note: Reclams
Note: Títol obtingut de les primeres línies del text
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Restriccions al comerç ; Aspectes legals ; S. XVIII ; València (País Valencià) ; Comerç6 p, 9.4 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Fons Carandell > Pragmatic sanctions (XVI-XIX centuries)
Books and collections > Books

 Record created 2010-09-08, last modified 2018-06-30   Favorit i Compartir