Por Resolucion del real, y Supremo consejo de Castilla, que de su orden me comunica ... que las Juntas Municipales de los pueblos de este reyno, que se hallen con caudales sobrantes procediod de sus efectos publicos, y resultaren en fin de dicho año, los apliquen à la redención de censos, y pago de deudas ...
Espanya
Carles III, 1716-1788 rei d'Espanya
Bringas, Manuel Jacinto de
Olavide y Jáuregui, Pablo de, 1725-1802
Espanya. Monarca (1759-1788 : Carles III)

Data: [Sevilla: s.n., 1769]
Descripció: [4] f.; 29 cm
Resum: "Real Resolucion ordenando que las Juntas Municipales de los pueblos que se hallen con caudales sobrantes procedidos de sus Efectos publicos. . . , los apliquen à la redencion de Censos, y pago de deudas" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resum: Reial Resolució que les Juntes Municipals dels pobles que es troben amb cabdals sobrants procedents dels seus Efectes públics, (…) els apliquin a la redenció de Censos, i el pagament de deutes. .
Nota: Creu xilogràfica a l'inici del text i reclams
Nota: Lloc i data del text "Sevilla, 28 de Febrero de 1769" signat per "D. Pablo de Olavide" i "D. Manuel Jacinto de Bringas"
Nota: Nom de l'autor i títol obtingut del text
Drets: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Llengua: Castellà.
Document: Text ; book
Matèria: Rendes públiques ; Legislació ; 1769 ; Espanya ; Condicions econòmiques2 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Llibres i col·leccions > Fons Carandell > Pragmàtiques (S. XVI-XIX)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2010-09-08, darrera modificació el 2018-06-30   Favorit i Compartir