El Rey. Concejo, Justicia, Regidores, Caballeros, Escuderos, Oficiales y Hombres buenos de la M.N. Ciudad de Segovia: Pra implorar el auxilio divino y la felicidad de mis Armas en las actuales circumstancias de la Guerra contra los Franceses he resuelto que se hagan Rogativas públicas en todo el Reyno, cesando durante ellas todos los festejos públicos
Espanya
Carles IV, 1748-1819 rei d'Espanya
Valenciano y Quintana, Estevan
Espanya. Monarca (1788-1808 : Carles IV)

Publicación: [Segovia? : s.n., 1794]
Descripción: [4] p.; 2º; 31 cm
Resumen: "Real Orden mandando que, para implorar el auxilio divino y la felicidad de las Armas de Rey en la guerra contra los franceses, se hagan rogativas públicas en todo el Reyno cesando todos los festejos" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Resumen: Ordre Reial ordenant que, per a implorar l'auxili diví i la felicitat de les Armes de Rei en la guerra contra els francesos, es facin rogacions públiques en tot el Regne cessant totes les festes. .
Nota: Creu xil. i anotació manuscrita a la capçalera del text: "Ord.n del año de 94. Que abla sovre que se hagan Rogativas Publicas en todo el reino, Zesando en el interin todo festejo pp.co"
Nota: Còpia de l'original datat a Segovia el 19 d'agost de 1794 signada per Estevan Valenciano y Quintana
Nota: Lloc i data del text San Ildefonso el 10 d'agost de 1794
Nota: Tít. obtingut de les primeres línies del text
Nota: Últimes dues p. en blanc
Derechos: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Lengua: Castellà
Documento: Text ; Llibre
Materia: Ritus i cerimònies ; Legislació ; 1794 ; Espanya ; Política militar



2 p, 3.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Libros y colecciones > Biblioteca Económica Carandell > Pragmáticas (S. XVI-XIX)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2010-09-08, última modificación el 2023-06-03



   Favorit i Compartir