Don Joaquin de Orovio, Coronel de los Reales Exércitos, Intendente General por S.M. de esta Ciudad de Segovia, y su Provincia,etc. Hago saber á las Justicias y Juntas de Propios de los Pueblos de esta Provincia, que con fecha de 29 de enero último me ha remitido ...
Espanya
Carles IV, 1748-1819 rei d'Espanya
Orovio, Joaquin de
Espanya. Monarca (1788-1808 : Carles IV)

Imprint: [Segovia? : s.n., 1794]
Description: [8] p.; 2º (30 cm)
Abstract: "Real Cedula por la que se ordena el cumplimiento de los Reales Decretos de 12 de Enero de 1794, relativos a la creación de Vales Reales y al establecimiento de un fondo de amortización" --Catàleg manual de la Biblioteca Econòmica Carandell.
Abstract: Cèdula Reial en la que s'ordena complir els Reals Decrets de 12 de gener de 1794, relatius a la creació de Vals Reals i a l'establiment d'un fons d'amortització. .
Note: Anotació manuscrita a la capçalera: "Oyuelos. Ordn. del año de 94. Que abla sovre la Entrega del diesisiete por ciento del caudal de propios al tiempo de entregar las cuentas y estas su entrega adeser en todo el mes de febrero de cada año"
Note: Escut reial xil. a l'inici del text
Note: Lloc i data del text Segovia 1 de febrer de 1794 signat per Joaquin de Orovio
Note: Títol obtingut de les primeres línies del text
Rights: Aquesta obra ha estat identificada com a lliure de restriccions d'ús conegudes segons la llei de propietat intel·lectual, incloent-hi els drets afins. Podeu copiar, modificar i distribuir l'obra, així com fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense necessitat de demanar permís. Public domain
Language: Castellà.
Document: Text ; book
Subject: Bons ; Legislació ; 1794 ; Espanya ; Deduccions per amortització8 p, 14.7 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Fons Carandell > Pragmatic sanctions (XVI-XIX centuries)
Books and collections > Books

 Record created 2010-09-08, last modified 2018-06-30   Favorit i Compartir