Estratègies per a la introducció de recursos i tecnologies digitals en l'edició audiovisual
Bernadas Suñé, Dolors (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Lázaro, Patrícia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)

Fecha: 2006
Resumen: L'evolució constant de les tecnologies vinculades al món de la comunicació deriven, en l'àmbit de la docència, en la necessitat de posada al dia amb noves tecnologies digitals. L'aprenentatge universitari necessita d'una vinculació directa a la pràctica professional. És per això que, malgrat que el contingut profund i primer no implica ni obliga l'ús d'una o altra tecnologia, la tasca de preparació dels futurs professionals dels mitjans de comunicació fa imprescindibles, en els aprenentatges, el coneixement i la preparació en les darreres tecnologies.
Resumen: La introducció d'una nova tecnologia com a recurs pedagògic és una tasca que s'ha de conduir des de dos nivells: des del plantejament particular de les matèries implicades i com a estratègia global del centre que promou i integra aquesta nova tecnologia. La següent comunicació presenta la feina de coordinació transversal feta des del centre, la facultat de Ciències de la Comunicació, per tal de construir i introduir estratègies i recursos pedagògics que afavoreixin la implementació de la nova tecnologia d'edició digital d'àudio-vídeo.
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català.
Documento: conferenceObject ; recerca
Materia: Noves tecnologies ; Estratègies transversals ; Comunicació audiovisual
Publicado en: Jornada de Campus d'Innovació Docent, 3a : 20065 p, 36.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Grupo de Investigación en Publicidad y Relaciones Públicas (GRP)
Contribuciones a jornadas y congresos > Jornades d’Innovació Docent de la UAB
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones

 Registro creado el 2011-01-28, última modificación el 2019-07-20   Favorit i Compartir