El «punt zero» després de Lisboa, 1898
Marcos, Luís Humberto

Additional title: El «punto cero» después de Lisboa, 1898
Additional title: The starting-point of Lisbon, 1898
Date: 1997
Abstract: L'autor de l'article situa l'evolució de la recerca sobre comunicació de masses a Portugal dins del seu context històric i geogràfic. Fa un recorregut a través dels canvis produïts en les polítiques de comunicació. D'acord amb l'impuls que ha experimentat gràcies, sobretot, a la seva integració a Europa, Portugal tendeix actualment a incrementar el pes dels estudis sobre comunicació de masses en l'estructura acadèmica.
Abstract: El autor del artículo sitúa la evolución de la investigación sobre comunicación de masas en Portugal dentro de su contexto histórico y geográfico, haciendo un recorrido a través de los cambios producidos en las políticas de comunicación. Acorde con el impulso experimentado a raíz, sobre todo, de su integración en Europa, Portugal tiende actualmente a incrementar el peso de los estudios sobre comunicación en la estructura académica.
Abstract: The author of this article places the evolution of research into the mass media in Portugal within its historical and geographical context, reviewing the changes which have taken place in communication policies. True above all to the impetus provided by its integration within Europe, Portugal is currently tending to emphasise the importance of studies on communication from within the academic structure.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Document: Article ; recerca ; article ; publishedVersion
Subject: Estudis sobre comunicació de masses a Portugal ; Condicionants historico-geogràfics ; Estudios sobre comunicación de masas en Portugal ; Condicionantes histórico-geográficos ; Studies on mass media in Portugal ; Historico-geographical factors
Published in: Anàlisi : quaderns de comunicació i cultura, N. 21 (1997) , p. 235-247, ISSN 0211-2175

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/Analisi/article/view/14972


13 p, 79.1 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Anàlisi
Articles > Research articles

 Record created 2006-03-13, last modified 2020-03-09   Favorit i Compartir