Revisión de resultados en el tratamiento de las fracturas distales de radio
Chiquillo Llauradó, Anna
Mir Bulló, Francesc Xavier
Planes Vall, Eva
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2011
Descripció: 36 p.
Resum: Es presenta un estudi de l'avaluació dels resultats en el tractament de les fractures distals de radi durant el període de temps 2008-2010 a l'Hospital Sant Joan de Reus. A partir del estudi radiogràfic i biomecànic de les fractures i mitjançant la classificació de Fernández s'avalua el tractament realitzat, en termes de funcionalitat i resultat radiogràfic posterior. Els tractament utilitzats van ser: la reducció tancada i immobilització amb guix antebraquiopalmar (ABP), la reducció tancada i fixació percutánia amb agulles de Kirchner, la reducció oberta per abordatge palmar i fixació amb placa volar DVR (Distal Volar Radius). Els resultat s'avaluen amb l'escala de valoració de Gartland modificada. Fent una revisió actualitzada de la literatura i l'evidencia que existeix pel tractament de cada tipus de fractura.
Resum: Se presenta un estudio de la evaluación de los resultados en el tratamiento de las fracturas distales de radio durante el periodo de tiempo 2008-2010 en el Hospital Sant Joan de Reus. A partir del estudio radiográfico y biomecánico de las fracturas y mediante la clasificación de Fernández se evalúa el tratamiento realizado, en términos de funcionalidad y resultado radiográfico posterior. Los tratamientos utilizados fueron: la reducción cerrada e inmovilización con Yeso antebraquiopalmar (ABP), la reducción cerrada y fijación percutánea con agujas de Kirchner, la reducción abierta por abordaje palmar y fijación con placa volar DVR (Distal Volar Radius). Los resultados se evalúan de acuerdo con la escala de valoración de Gartland modificada. Haciendo una revisión actualizada de la literatura y la evidencia existente para el tratamiento de cada tipo de fractura.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Cirurgia i Ciències Morfològiques [5600168]
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Cirurgia. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Radi (Os) ; Fractures ; Cirurgia



39 p, 7.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-01-20, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir