Valoración geriátrica como predictor de mortalidad en ancianos con insuficiencia cardíaca descompensada.
Pérez Bazán, Laura Mónica
Miralles Basseda, Ramón
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Data: 2012
Descripció: 48 p.
Resum: Es tracta d'un estudi prospectiu realitzat en una unitat geriàtrica d'aguts, entre els anys 2007-2009. L'objectiu principal del treball va ser determinar el valor pronòstic de la situació funcional, cognitiva, nutricional i de la presència de síndromes geriàtriques, en la mortalitat intrahospitalària del pacient ancià ingressat per descompensació d'insuficiència cardíaca. Els resultats suggereixen que el deteriorament de la situació funcional, nutricional i cognitiva s'han associat significativament amb una major mortalitat en el pacient ancià que ingressa per insuficiència cardíaca descompensada.
Resum: Se trata de un estudio prospectivo realizado en una unidad geriátrica de agudos, entre los años 2007-2009. El objetivo principal del trabajo fue determinar el valor pronóstico de la situación funcional, cognitiva, nutricional y de la presencia de síndromes geriátricos, en la mortalidad intrahospitalaria del paciente anciano ingresado por descompensación de insuficiencia cardiaca. Los resultados sugieren que el deterioro de la situación funcional, nutricional y cognitiva se han asociado significativamente con una mayor mortalidad en el paciente anciano que ingresa por insuficiencia cardiaca descompensada.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà.
Col·lecció: Treballs de recerca de postgrau
Document: bachelorThesis
Matèria: Insuficiència cardíaca, Geriatria

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/179765


48 p, 436.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-03-01, darrera modificació el 2017-10-21   Favorit i Compartir