Guia per a l'ús no sexista del llenguatge a la Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat Autònoma de Barcelona . Observatori per a la Igualtat
Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Llengües.

Additional title: Guía para el uso no sexista del lenguaje en la Universitat Autònoma de Barcelona
Edition: Nova edició de la guia, actualitzada respecte a la primera versió de 2008, incorporant-hi especialment els principis generals de l'Acord sobre l'ús no sexista de la llengua, fet públic el 2010 (Parlament de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Universitat de Barcelona i Grup d'Estudi de Llengües Amenaçades).
Imprint: Bellaterra : UAB, 2011.
Abstract: Exposa un seguit de recursos per evitar la discriminació sexista en el llenguatge. A la Universitat Autònoma de Barcelona es produeixen una gran quantitat de documents de tipus ben divers. Per abordar d'una manera pràctica la qüestió del sexisme en el llenguatge, cal d'entrada detectar en quins documents és més rellevant actuar, en quins documents apareix més sovint aquesta problemàtica i quin és el grau de dificultat per trobar una solució i aplicar-la.
Abstract: Expone una serie de recursos para evitar la discriminación sexista en el lenguaje. En la Universitat Autònoma de Barcelona se producen gran cantidad de documentos de muy diversa índole. Para abordar de forma práctica la cuestión del sexismo en el lenguaje, hay que detectar de entrada en qué documentos es más relevante actuar, en qué documentos aparece con mayor frecuencia esta problemática y cuál es el grado de dificultad para encontrar una solución y aplicarla.
Rights: Tots els drets reservats
Language: Català.
Document: Documents institucionals
Subject: Sexisme ; Discriminació sexual ; Universitat Autònoma de Barcelona.Català
44 p, 2.9 MB

Español
46 p, 2.2 MB

The record appears in these collections:
Books and collections > Institutional documents

 Record created 2012-03-01, last modified 2017-02-08   Favorit i Compartir