Aplicación de CPAP vs. BIPAP en pacientes con edema agudo de pulmón
González Luís, Rubén
Mancebo, Jordi, (Jordi), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Abizanda, Ricardo, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 24 p.
Resum: Estudi clínic, prospectiu, randomizat, on d'un total de 59 pacients foren asignats a dos grups de soport ventilatori (CPAP (30) o BIPAP (29)). L' objectiu primari analizat fou la necessitat de IOT. Com objetius secundaris s'estudiaren la milloria de parámetres clínics, gasomètrics, el temps de soport ventilatori i d' estància en UCI, la supervivència a l' alta d' UCI i als 28 dies. No vam trobar diferències en cap dels paràmetres excepte en la pO2/FiO2 després de la primera hora (146,94CPAP vs 198,49BIPAP p=0. 037).
Resum: Estudio clínico, prospectivo, randomizado donde de un total de 59 pacientes, fueron asignados a dos grupos de soporte ventilatorio (CPAP (30) o BIPAP (29)). El objetivo primario analizado fue la necesidad de IOT. Como objetivos secundarios se estudiaron la mejoría de parámetros clínicos, gasométricos, el tiempo de soporte ventilatorio y de estancia en UCI, la supervivencia al alta de UCI y a los 28 días. No encontramos diferencias en ninguno de los parametros excepto en la pO2/FiO2 tras la primera hora (146,94CPAP vs 198,49BIPAP p=0. 037).
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Edema de pulmó, Insuficiència respiratoria



24 p, 175.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-12-14



   Favorit i Compartir