Estudi per la implantació de un ERP en una empresa de muntatges elèctrics
Cots Dorca, Xavier
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 78 p.
Resum: Aquest projecte presenta un estudi per a la implantació d'un Enterprise Resource Planning (ERP) en una empresa de muntatges elèctrics. Per a això es mostra una primera part teòrica on es dóna a conèixer tot el que comporta el terme ERP i el seu procés d'implantació. A continuació s'estudien els requeriments i necessitats de l'empresa objecte de l'estudi. Per a finalitzar, s'estudien tres solucions existents el mercat actual de ERP's i es selecciona la que millor s'adapta a les necessitats i requeriments en vistes a una hipotètica implantació.
Resum: Este proyecto presenta un estudio para la implantación de un Enterprise Resource Planning (ERP) en una empresa de montajes eléctricos. Para ello se muestra una primera parte teórica donde se da a conocer todo lo que comporta el término ERP y su proceso de implantación. A continuación se estudian los requerimientos y necesidades de la empresa objeto del estudio. Para finalizar, se estudian tres soluciones existentes el mercado actual de ERP's y se selecciona la que mejor se adapta a las necesidades y requerimientos en vistas a una hipotética implantación.
Resum: This project presented a study for the implantation of an Enterprise Resource Planning (ERP) in an electrical assemblies company. To that end it shows a first theoretical part where you have to know everything that involves the term ERP and the process of implementation. The following are studying the requirements and needs of the company surveyed. To finish, it explores three existing solutions for the current market ERP's and selects the best suited to the necessity and requirement in view of an hypothetical implantation.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses petites i mitjanes ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Recursos informatius ; Sistemes d'informació per a la gestióProjecte
78 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir