Seguimiento a 5 años de pacientes con hepatits crónica C y respuesta viral sostenida
Puig del Castillo, Ignasi
Calvet Calvo, Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Vergara Gómez, Mercedes, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina

Fecha: 2012
Descripción: 24 p.
Resumen: L'objectiu va ser avaluar la persistència de resposta viral sostinguda als 5 anys de seguiment en pacients amb hepatitis crònica per virus C tractats amb interferó pegilat i ribavirina. Des d'agost de 2001 fins a maig de 2004, es van incloure tots els pacients del nostre centre tractats amb interferó pegilat i ribavirina que van assolir resposta viral sostinguda. Es van recollir dades demogràfiques, histològiques, bioquímics i virològiques durant el tractament i als 5 anys d'haver obtingut la resposta viral sostinguda. Només un dels pacients va presentar recurrència virològica (taxa de recurrència viral a llarg termini molt baixa).
Resumen: El objetivo fue evaluar la persistencia de respuesta viral sostenida a los 5 años de seguimiento en pacientes con hepatitis crónica por virus C tratados con interferón pegilado y ribavirina. Desde agosto de 2001 hasta mayo de 2004, se incluyeron todos los pacientes de nuestro centro tratados con interferón pegilado y ribavirina que alcanzaron respuesta viral sostenida. Se recogieron datos demográficos, histológicos, bioquímicos y virológicos durante el tratamiento y a los 5 años de haber obtenido la respuesta viral sostenida. Sólo uno de los pacientes presentó recurrencia virológica (tasa de recurrencia viral a largo plazo muy baja).
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Castellà.
Colección: Treballs de recerca de postgrau
Documento: bachelorThesis
Materia: Hepatitis C, Virus de l'hepatitis C

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/195757


24 p, 83.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2012-05-17, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir