Assistent per la preparació de distribucions
Costa Sanmartí, Josep
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 83 p.
Resum: Projecte realitzat en el marc d'un conveni entre l'empresa Unit4 i la UAB. Unit4 es dedica a oferir solucions ERP per la gestió global de les empreses i serveis associats. El concepte de distribució dins de l'empresa es tradueix al paquet d'objectes (taules, formularis, classes, etc. . . ), que s'entreguen al client i que solen contenir o bé versions inicials o bé algunes actualitzacions de versions ja existents. Aquest sistema és utilitzat per tots els sectors de l'empresa i la seva realització actual és completament manual. El projecte es centrarà en realitzar un conjunt d'eines per facilitar les diferents tasques implicades en la generació de distribucions.
Resum: Proyecto realizado en el marco de un convenio entre la empresa Unit4 y la UAB. Unit4 se dedica a ofrecer soluciones ERP para la gestión global de las empresas y servicios asociados. El concepto de distribución dentro de la empresa se traduce en el paquete de objetos (tablas, formularios, clases, etc. . . ), que se entregan al cliente y que suelen contener, o bien versiones iniciales o bien actualizaciones de versiones ya existentes. Este sistema es utilizado en todos los sectores de la empresa y su realización actual es completamente manual. El proyecto se centrará en crear un conjunto de herramientas para facilitar las distintas tareas implicadas en la generación de distribuciones.
Resum: Project done in the framework of an agreement between the company Unit4 and UAB. Unit4 is dedicated to providing ERP solutions for the global management of the companies and associated services. The concept of distribution within the company means the package of objects (tables, forms, classes, etc…), which are delivered to customers and usually contains the original versions or updates of existing versions. This system is used in all sectors of the company, and its current implementation is completely manual. The project will focus on developing a set of tools to facilitate the different functions involved in the generation of distributions.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Programes d'ordinador ; Manteniment83 p, 1.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-31, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir