Microbiologia dels aliments [101005]
Solé Cornellà, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Biociències
Data: |
2012-13 |
Resum: |
Es tracta d'una assignatura obligatòria, nuclear del Grau de Microbiologia, que introdueix als alumnes en la microbiologia dels aliments, on els coneixements assolits permetran a l'estudiant adquirir les competències d'altres d'assignatures que conformen el Grau de Microbiologia i que estan programades per a ser cursades en posterioritat a aquesta. Els principals objectius formatius són: Conèixer l'ecologia i activitats dels microorganismes en els aliments. Conèixer els mètodes actuals d'anàlisi, i d'identificació dels microorganismes i/o dels seus productes metabòlics en aliments. Conèixer les principals infeccions i intoxicacions produïdes per microorganismes i associades al consum d'aliments. Identificar els diferents microorganismes habituals, alteradors i patògens associats a cada tipus d'aliment. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original.  |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Microbiologia [2500502] |
Pla d'estudis: |
Grau en Microbiologia [816] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |
El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics >
Guies docents
Registre creat el 2012-06-11, darrera modificació el 2023-01-29