Comunicación entre los componentes de un sistema de detección de ataques coordinados
Barrera Caparrós, Ignasi
Borrell i Viader, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2007
Descripció: 88 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en la implementació i avaluació d'una infraestructura de comunicacions per a una plataforma de detecció d'atacs coordinats, basada en el paradigma publicador/subscriptor per a l'intercanvi de missatges IDMEF. Per implementar aquest sistema s'ha fet servir xmlBlaster i s'han desenvolupat les interfícies necessàries per a fer transparent l'accés a la informació de la xarxa de comunicacions. El resultat és una plataforma escalable que permet l'intercanvi eficient de informació entre els diferents elements distribuïts del sistema de detecció.
Resum: Este proyecto consiste en la implementación y evaluación de una infraestructura de comunicaciones para una plataforma de detección de ataques coordinados, basada en el paradigma publicador/suscritor para el intercambio de mensajes IDMEF. Para implementar este sistema se ha utilizado xmlBlaster y se han desarrollado las interfaces necesarias para hacer transparente el acceso a la información de la red de comunicaciones. El resultado es una plataforma escalable que permite el intercambio eficiente de información entre los elementos distribuidos del sistema de detección.
Resum: This project is about the implementation and evaluation of a communication infrastructure for a coordinated attack detection platform, based on the publish/subscribe paradigm to exchange IDMEF messages. To develop this system we have used xmlBlaster and programmed the necessary interfaces to allow a transparent access to the information in the communication network. The result is an escalable platform that allows an efficient exchange of information between distributed elements of the detection system.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Ordinadors, Xarxes d' ; Mesures de seguretatProjecte
88 p, 745.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-06-14, darrera modificació el 2022-07-10   Favorit i Compartir