Franco Farinelli : el llenguatge cartogràfic com a figura del pensament / Bernat LLadó Mas ; tesi doctoral dirigida pel Dr. Abel Albet Mas
Lladó Mas, Bernat
Albet i Mas, Abel, 1963-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia

Imprint: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2011
Abstract: Aquest treball versa sobre el geògraf italià Franco Farinelli. La seva reflexió sobre la raó cartogràfica és una contribució important per la Geografia i la Història de la Cartografia. Per aquest motiu en aquest treball contribuïm a explorar i interpretar el significat i els efectes d'aquesta expressió - la raó cartogràfica.
Abstract: This work has as a subject the Italian geographer Franco Farinelli. His thoughts on the Cartographic Reason are an important contribution to Geography and the History of Cartography. Therefore, this work contributes to the exploration and interpretation of the meaning and the effects of this expression - the cartographic reason.
Note: Bibliografia
Note: Tesi doctoral - Universitat Autónoma de Barcelona, Facultat de Filosofia i Lletres, Departament de Geografia, 2010
Note: Descripció del recurs: el 13-07-2011
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Català.
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis
Subject: Cartografia ; Història ; Farinelli, Franco
ISBN: 9788469418345

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/32054


209 p, 718.5 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2012-09-26, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir