Fons personals i institucionals

Fons personals i institucionals 17 registres trobats  anterior11 - 17  anar al registre: La cerca s'ha fet en 0.00 segons. 
11.
7 p, 150.3 KB Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens / Schiavone, Achille ; Nery, Joana ; Choque López, José Alfredo ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
2010 - 10.4141/CJAS09095
Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010)  
12.
7 p, 708.8 KB Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
1999
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35  
13.
10 p, 1013.0 KB Nutrición vitamínica en ponedoras / Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castro Costa, Andreia
En esta revisión nos vamos a centrar en los datos relacionados con el efecto beneficioso de aportar niveles vitamínicos óptimos.
2002
Selecciones avícolas, Setiembre 2002  
14.
7 p, 7.6 MB Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat / López Ferrer, Sigfrid ; Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Grashorn, M. A.
The use of different vegetable oils in animal nutrition has allowed the producer to obtain highly energetic diets at very low costs, while offering an optimum and well-appreciated product to the consumer. [...]
1999
Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35  
15.
29 p, 2.9 MB SANDACH. Subproductos animales no destinados al consumo humano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los subproductos y residuos generados por los establecimientos del sector cárnico deben ser tratados adecuadamente por motivos medio ambientales y para ser valorizados económicamente. En la prevención de las EET, la gestión de los MER supone actualmente un coste añadido al proceso. [...]
Els subproductes i residus generats pels establiments del sector carni han de ser tractats adequadament per motius medioambientals i per a ser valoritzats econòmicament. En la prevenció de les EET, la gestió dels MER suposa actualment un cost afegir al procés. [...]

Barcelona 2012 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
16.
1136x852, 72.7 KB Mayorista de carnes : catálogo de productos / Fàbregas i Comadran, Xavier
El catálogo de productos es la principal herramienta comercial para la venta. Las imágenes de los productos han de ofrecer una percepción clara de su calidad organoléptica y dar a entender su presentación comercial (S/H: sin hueso; Envasado: en bandeja, con film, A/V: al vacío). [...]
El catàleg de productes és la principal eina comercial per a la venta. Les imatges dels productes han d'oferir una percepció clara de la seva qualitat organolèptica i donar a entendre la seva presentació comercial (S/H: sense os; Envasat: en safata, amb film, A/V: al buit). [...]

2012 (Memoria cárnica digital)
60 documents
17.
9 p, 167.4 KB Control higiénico-sanitario de carnes frescas de aves de corral / Fàbregas i Comadran, Xavier ; Feu Toca, Mª Rosa
El control higiénico-sanitario en las carnes frescas de aves de corral se basa en la legislación vigente, que obliga a las empresas a llevar a cabo el autocontrol de sus procesos. El veterinario oficial es el responsable de verificar este autocontrol, en el marco de sus funciones de inspección sanitaria en los establecimientos. [...]
1997 (Memoria digital d'escorxadors)
Eurocarne, Núm. 59 (Setembre 1997) , p. 1-9  

Fons personals i institucionals : 17 registres trobats   anterior11 - 17  anar al registre:
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.