Results overview: Found 2 records in 0.02 seconds.
Articles, 1 records found
Research literature, 1 records found
Articles 1 records found  
1.
8 p, 1.9 MB Effectiveness of enzymatic treatment for reducing dairy fouling at pilot-plant scale under real cleaning conditions / Guerrero-Navarro, Alfons Eduard (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ríos-Castillo, Abel Guillermo (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Ripolles-Avila, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Hascoët, Anne-Sophie (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Felipe Cuyàs, Xavier (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Castillo Zambudio, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Innovació, Recerca i Transferència en Tecnologies dels Aliments (CIRTTA)) ; Rodríguez-Jerez, José Juan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Conventional cleaning with chemical products uses a substantial amount of water and energy to clean the fouling related to dairy production, resulting in significant economic costs. We evaluated an enzymatic treatment based on the use of protease and amylase to clean dairy fouling generated in an indirect plate heat exchanger and the spray dryer equipment of a pilot plant, representing real cleaning conditions in the dairy industry. [...]
2022 - 10.1016/j.lwt.2021.112634
LWT, Vol. 154 (15 2022) , p. 112634  

Research literature 1 records found  
1.
36 p, 754.8 KB Estudi del tractament tèrmic i per alta pressió en les proteïnes i estructures proteiques de la llet de cabra / Felipe Cuyàs, Xavier ; Guamis López, Buenaventura, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
«ESTUDI DEL TRACTAMENT TÈRMIC I PER ALTA PRESSIÓ EN LES PROTEÏNES I ESTRUCTURES PROTEIQUES DE LA LLET DE CABRA» L'objectiu del treball d'investigació és observar els efectes del tractaments per alta pressió isostàtica en llet de cabra, especialment aquells referents a modificacions en l'estat de les proteïnes sèriques, caseïnes i estructura micel·lar de les caseïnes. [...]
«STUDY OF THERMAL AND PRESSURE TREATMENTS ON PROTEIN AND PROTEIN STRUCTURES ON GOAT'S MILK» The aim of the research work is to know the effect of high-pressure treatments on goat's milk, and, in particular, on whey proteins, casein and casein micelles. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària, 2001
2 documents

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.