Resultats globals: 1 registres trobats en 0.01 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
16 p, 1.4 MB Impact of Phenol-Enriched Olive Oils on Serum Metabonome and Its Relationship with Cardiometabolic Parameters : A Randomized, Double-Blind, Cross-Over, Controlled Trial / Farràs Mañé, Marta (Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau) ; Swann, Jonathan Richard (University of Southampton. School of Human Development and Health) ; Rowland, Ian (University of Reading. Hugh Sinclair Human Nutrition Group) ; Rubió, Laura (Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d'Aliments) ; Subirana, Isaac (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Catalán, Úrsula (Universitat Rovira i Virgili) ; Motilva, Maria-José (Universitat de Lleida. Departament de Tecnologia, Enginyeria i Ciència d'Aliments) ; Solà, Rosa (Universitat Rovira i Virgili) ; Covas Planells, Maria Isabel (NuProas Handesbolag, Sweden) ; Blanco Vaca, Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Fitó, Montserrat (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) ; Mayneris-Perxachs, Jordi (Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta)
Phenol-rich foods consumption such as virgin olive oil (VOO) has been shown to have beneficial effects on cardiovascular diseases. The broader biochemical impact of VOO and phenol-enriched OOs remains, however, unclear. [...]
2022 - 10.3390/antiox11101964
Antioxidants, Vol. 11 Núm. 10 (2022) , p. 1964  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.