Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 3 registros
Artículos Encontrados 3 registros  
1.
11 p, 1.1 MB Impacts of dietary copper on the swine gut microbiome and antibiotic resistome / Brinck, Julius Emil (University of Copenhagen. Technical University of Denmark) ; Lassen, Simon Bo (University of Copenhagen - Koslashbenhavns universitet.) ; Forouzandeh, Asal (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pan, Ting (Chinese Academy of Sciences) ; Wang, Yan Zi (Chinese Academy of Sciences) ; Monteiro, Alessandra (Animine) ; Blavi Josa, Laia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Stein, Hans H. (University of Illinois at Urbana-Champaign) ; Su, Jian Qiang (Chinese Academy of Sciences) ; Brandt, Kristian K. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Restrictions on antibiotic growth promoters have prompted livestock producers to use alternative growth promoters, and dietary copper (Cu) supplementation is currently being widely used in pig production. [...]
2023 - 10.1016/j.scitotenv.2022.159609
Science of the total environment, Vol. 857 Núm. 3 (2023) , p. 159609  
2.
12 p, 12.2 MB How copper can impact pig growth : comparing the effect of copper sulfate and monovalent copper oxide on oxidative status, inflammation, gene abundance, and microbial modulation as potential mechanisms of action / Forouzandeh, Asal (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Blavi Josa, Laia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Pérez Hernández, José Francisco (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; D'angelo, Matilde (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; González Solé, Francesc (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Monteiro, Alessandra (Animine) ; Stein, Hans H (University of Illinois. Division of Nutritional Sciences) ; Solà Oriol, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
The beneficial effect of elevated concentrations of copper (Cu) on growth performance of pigs has been already demonstrated; however, their mechanism of action is not fully discovered. The objective of the present experiment was to investigate the effects of including Cu from copper sulfate (CuSO) or monovalent copper oxide (CuO) in the diet of growing pigs on oxidative stress, inflammation, gene abundance, and microbial modulation. [...]
2022 - 10.1093/jas/skac224
Journal of animal science, Vol. 100 (june 2022)  
3.
11 p, 707.2 KB Addition of hydrochloric acid to collection bags or collection containers did not change basal endogenous losses or ileal digestibility of amino acid in corn, soybean meal, or wheat middlings fed to growing pigs / Lee, Su A. (University of Illinois. Department of Animal Sciences) ; Blavi Josa, Laia (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Navarro, Diego M. D. L. (Hamlet Protein) ; Stein, Hans H. (University of Illinois. Department of Animal Sciences)
The hypothesis was that apparent ileal digestibility (AID), basal endogenous losses, and standardized ileal digestibility (SID) of amino acids (AA) are not affected by adding acid to collection containers or bags used to collect ileal digesta from pigs. [...]
2021 - 10.5713/ab.20.0838
Animal Bioscience, Vol. 34 (march 2021) , p. 1632-1642  

Vea también: autores con nombres similares
2 Stein, Hans H.
¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.