Resultats globals: 10 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 6 registres trobats
Documents de recerca, 4 registres trobats
Articles 6 registres trobats  
1.
1 p, 78.0 KB Les baixes temperatures hivernals determinen la morfologia foliar de les plantes / Ogaya Inurrigarro, Romà (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
La relació entre la massa i l'àrea foliar d'una fulla (LMA) depèn molt de les diverses condicions climàtiques com per exemple la disponibilitat d'aigua, la temperatura de l'aire i la radiació solar. [...]
La relación entre la masa y el àrea foliar de una hoja (LMA) depende delas diversas condiciones climáticas, como por ejemplo la disponibilidadde agua, la temperatura del aire y la radiación solar. [...]
Leaf mass per area ratio (LMA) is strongly influenced by climaticconstraints such as water availability, air temperature and solar radiation. Low water availability is considered the most limiting factor for plantdevelopment in Mediterranean environments, but despite the abundantnumber of studies describing high LMA values in holm oak (Quercus ilexL. [...]

2007
UAB divulga, juny 2007, p. 1-1
3 documents
2.
2 p, 378.4 KB Reconstruint les temperatures del passat / Escala Pascual, Marina (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) ; Rosell Melé, Antoni (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)
L'anàlisi dels arqueobacteris, els organismes més antics que es coneixen al nostre planeta, ens poden aportar moltes dades sobre les temperatures dels mars i dels llacs fa milers d'anys i ajduar a reconstruir la historia climàtica de la Terra. [...]
El análisis de las arqueobacterias, los organismos más antiguos que se conocen en nuestro planeta, aporta muchos datos sobre las temperaturas de mares y lagos de hace miles de años y ayuda a los científicos a reconstruir la historia climática de la Tierra. [...]
The analysis of archeobacteria, the oldest organisms in our planet, can contribute to discovering the temperatures seas and lakes had thousands of years ago and reconstructing the Earth's climate history. [...]

2007
UAB divulga, Octubre 2007, p. 1-2
3 documents
3.
4 p, 944.6 KB Defensa contra las temperaturas extremas en instalaciones ganaderas y avícolas
1980
Selecciones avícolas, Vol. 22, Núm. 11 (Noviembre 1980) , p. 395-396  
4.
4 p, 2.4 MB Los sistemas de nebulización para controlar las altas temperaturas en los gallineros / González TOrres, Juan J.
1993
Selecciones avícolas, Vol. 35, Núm. 4 (Abril 1993) , p. 250-253  
5.
9 p, 1.8 MB Comportamiento alimenticio del conejo sometido a temperaturas de 10º, 20º y 30º C
1978
Cunicultura, Vol. 3, Núm. 16 (Diciembre 1978) , p. 241-245  
6.
4 p, 803.4 KB El conejo y las temperaturas elevadas / Finzi, A.
1987
Cunicultura, Vol. 12, Núm. 66 (Abril 1987) , p. 45-46  

Documents de recerca 4 registres trobats  
1.
13 p, 10.7 MB Detecció avançada de temperatures infrarrojes fent servir un ESP32CAM / Torres Parellada, Nil ; Aragonés Ortiz, Raúl, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Aquest treball consisteix en el disseny i desenvolupament d'un dispositiu IoT capaç de detectar e identificar objectes a través de la càmera del mòdul ESP32CAM i mesurar la temperatura infraroja d'aquest. [...]
This work consists of the design and development of an IoT device capable of detecting and identifying objects through the camera of the ESP32CAM module and measuring its infrared temperature. To make the correct temperature measurement, an infrared sensor is directed towards the object with a servomotor. [...]
Este trabajo consiste en el diseño y desarrollo de un dispositivo IoT capaz de detectar e identificar objetos a través de la cámara del módulo ESP32CAM y medir la temperatura infrarroja del mismo. [...]

2023
Enginyeria Informàtica [958]  
2.
11 p, 8.6 MB Dispositivo IoT de medición de infrarrojos de altas temperaturas usando redes LoRaWan / Martínez Alcívar, Máximo Michael ; Aragonés Ortiz, Raúl, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Este proyecto se basa en la creación de un dispositivo IoT (\textit{internet de las cosas}) capaz de medir altas temperaturas y transmitirla de forma inalámbrica. El dispositivo IoT esta formado por un microcontrolador, un sensor IR de temperatura por infrarrojos, un transmisor LoRa y una LCD para poder mostrar los datos medidos a tiempo real. [...]
This project is based on the creation of an IoT (Internet of Things) device capable of measuring high temperatures and transmitting it wirelessly. The IoT device consists of a microcontroller, an IR infrared temperature sensor, a LoRa transmitter and an LCD to display the measured data in real time. [...]
Aquest projecte es basa en la creació d'un dispositiu IoT (internet de les coses) capaç de mesurar altes temperatures i transmetre-la de manera sense fil. El dispositiu IoT està format per un microcontrolador, un sensor IR de temperatura per infrarojos, un transmissor LoRa i una LCD per a poder mostrar les dades mesurades a temps real. [...]

2022
Enginyeria Informàtica [958]  
3.
200 p, 3.8 MB Evaluación de la inocuidad microbiológica del lomo de salmón (Salmo salar) tras la aplicación del tratamiento de cocción al vacío a temperaturas moderadas / Rivera Sánchez, Sasha Mir ; Vila Brugalla, Montserrat, dir. ; Hernández Herrero, María Manuela, dir. ; Roig Sagués, Artur Xavier, dir.
El terme sous vide s'aplica a una tècnica culinària que es basa en una cocció en condicions controlades de temps i temperatura d'aliments crus o parcialment cuits, envasats al buit. Aquesta tècnica permet obtenir productes d'elevada qualitat, especialment si s'apliquen tractaments tèrmic suaus durant un període de temps més o menys llarg, que varia en funció de l'aliment a coure. [...]
El término sous vide es una técnica de cocción donde un alimento crudo o parcialmente cocido se cocina en condiciones de vacío bajo un control de tiempo y temperatura que permite obtener un producto de alta calidad, especialmente si se aplican tratamientos térmicos suaves durante un periodo de tiempo más o menos prolongado, que varía en función del alimento a cocinar. [...]
Sous Vide is a cooking technique where a raw or partially cooked food is cooked under vacuum conditions while controlling time and temperature to obtain consistent results and a high-quality product, particularly when mild heat treatments are applied during a prolonged period that varies according to the type of food. [...]

2021  
4.
3 p, 143.7 KB Desarrollo de materiales sólidos para captura de CO2 a bajas temperaturas / Peral Guillamón, Ariadna ; Rodríguez-Viejo, Javier (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Física) ; Pacciani, Roberta ; Vega, Lourdes ; Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria
Una vez comprobado el problema medioambiental existente en nuestro planeta en cuanto a emisiones de gases de efecto invernadero (GEI) y con el objetivo de reducir dichas emisiones, se están desarrollando nuevos métodos y materiales sintéticos para la captura de CO2, entre otros. [...]
Una vegada comprovat el problema mediambiental existent en el nostre planeta en quant a emissions de gasos d'efecte hivernacle i amb l'objectiu de reduir aquestes emissions, s'estan desenvolupant nous mètodes i materials sintètics per la captura de CO2, entre d'altres. [...]

2010
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.