Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 3 registres trobats
Articles 3 registres trobats  
1.
3 p, 847.9 KB MAGNA and BLANQ series : Two yellow-fleshed and three white-fleshed nectarines / Font i Forcada, Carolina (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Reig Córdoba, Gemma (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fontich, Christian (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Batlle, Ignasi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Alegre, Simó (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Cantin, Celia M. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Eduardo, Iban (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Carbó Pericay, Joaquim (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Maillard, Arsène (Agro Selections Fruits (ASF)) ; Maillard, Laurence (Agro Selections Fruits (ASF)) ; Bonany, Joan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
2021 - 10.21273/HORTSCI15882-21
HortScience, Vol. 56, Issue 9 (August 2021) , p. 1130-1131  
2.
3 p, 744.7 KB TERRAM and LUX series : Four yellow-fleshed and three white-fleshed peaches / Font i Forcada, Carolina (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Reig Córdoba, Gemma (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Fontich, Christian (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Batlle, Ignasi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Alegre, Simó (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Cantin, Celia M. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Eduardo, Iban (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Carbó Pericay, Joaquim (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Maillard, Arsène (Agro Selections Fruits (ASF)) ; Maillard, Laurence (Agro Selections Fruits (ASF)) ; Bonany, Joan (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries)
2021 - 10.21273/HORTSCI15883-21
HortScience, Vol. 56, Issue 9 (August 2021) , p. 1132-1133  
3.
19 p, 1.4 MB Whole-genome analysis of diversity and SNP-Major gene association in peach germplasm / Micheletti, Diego (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Dettori, Maria Teresa (Centro di Ricerca per la Frutticoltura) ; Micali, Sabrina (Centro di Ricerca per la Frutticoltura) ; Aramini, Valeria (Centro di Ricerca per la Frutticoltura) ; Pacheco, Igor (Università degli Studi di Milano. Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali) ; Da Silva Linge, Cassia (Università degli Studi di Milano. Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali) ; Foschi, Stefano (Centro Ricerche Produzioni Vegetali) ; Banchi, Elisa (Fondazione Edmund Mach. Centro Ricerca e Innovazione) ; Barreneche, Teresa (Institut national de la recherche agronomique (França). Biologie du Fruit et Pathologie) ; Quilot-Turion, Bénédicte (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique et Amélioration des Fruits et Légumes) ; Lambert, Patrick (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique et Amélioration des Fruits et Légumes) ; Pascal, Thierry (Institut national de la recherche agronomique (França). Génétique et Amélioration des Fruits et Légumes) ; Iglesias, Ignasi (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Carbó Pericay, Joaquim (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Wang, Li-rong (Zhengzhou Fruit Research Institute) ; Ma, Rui-juan (Jiangsu Academy of Agricultural Sciences) ; Li, Xiong-wei (Zhejiang University. Department of Horticulture) ; Gao, Zhong-shan (Zhejiang University. Department of Horticulture) ; Nazzicari, Nelson (Parco Tecnologico Padano) ; Troggio, Michela (Fondazione Edmund Mach. Centro Ricerca e Innovazione) ; Bassi, Daniele (Università degli Studi di Milano. Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali) ; Rossini, Laura (Università degli Studi di Milano. Dipartimento di Scienze Agrarie e Ambientali) ; Verde, Ignazio (Centro di Ricerca per la Frutticoltura) ; Laurens, François (Institut national de la recherche agronomique (França). Institut de Recherche en Horticulture et Semences) ; Arús i Gorina, Pere (Centre de Recerca en Agrigenòmica) ; Aranzana, Maria José (Centre de Recerca en Agrigenòmica)
Peach was domesticated in China more than four millennia ago and from there it spread world-wide. Since the middle of the last century, peach breeding programs have been very dynamic generating hundreds of new commercial varieties, however, in most cases such varieties derive from a limited collection of parental lines (founders). [...]
2015 - 10.1371/journal.pone.0136803
PloS one, Vol. 10, issue 9 (Setember 2015) , e0136803  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.