Transformacions globals i conflictes socioambientals
Walter, Mariana (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Transformaciones globales y conflictos socio-ambientales
Data: 2012
Resum: L'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la UAB publica a la revista Global Environmental Change una secció especial sobre "Transformacions globals, metabolisme social i la dinàmica dels conflictes socioambientals". En aquesta secció, diversos investigadors de l'ICTA aprofundeixen en la transformació global que s'està produint actualment amb el sorgiment de la Xina com un nou poder econòmic i com això repercuteix en els conflictes socials o ambientals arreu del món. Aquesta publicació va comptar amb un finançament parcial del projecte ENGOV sobre governança ambiental a Amèrica Llatina (www. engov. eu).
Resum: El Instituto de Ciencia y Tecnología Ambientales (ICTA) de la UAB publica en la revista Global Environmental Change una sección especial sobre "Transformaciones globales, metabolismo social y la dinámica de los conflictos socio-ambientales". En esta sección, varios investigadores del ICTA profundizan en la transformación global que se esta produciendo actualmente con el surgimiento de China como un nuevo poder económico y cómo esto repercute en los conflictos sociales o ambientales en todo el mundo. Esta publicación contó con una financiación parcial del proyecto ENGOV sobre gobernanza ambiental en América Latina (www. engov. eu).
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, octubre 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388



Català
1 p, 83.0 KB

Español
3 p, 160.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2012-12-03, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir