Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/116292
Carn de senglar : qualitat canal-carn, sanitària, nutricional i gastronòmica
Fàbregas i Comadran, Xavier

Data: 2005
Descripció: 2 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: report
Matèria: Senglars ; Carn senglar ; Canal-carn ; Meat ; Wild boar ; Quality ; Carcass-meat ; Carne ; Jabalís ; Calidad ; Canal-carne



2 p, 371.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2014-02-27, darrera modificació el 2016-05-09



   Favorit i Compartir