Connexió entre sistemes de provisió d'habitatge i formació de llars en els joves europeus
Módenes Cabrerizo, Juan Antonio (Centre d'Estudis Demogràfics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia

Títol variant: Conexión entre sistemas de provisión de vivienda y formación de hogares en los jóvenes europeos
Data: 2014
Resum: La necessitat d'incorporar la intensitat en la formació de llar en la comparació internacional de les opcions residencials de la població ha estat proposada de manera convincent per la literatura recent. Per això proposem transformar les taxes de tinença en una taxa de principalitat de llar específica per tinença residencial. Aquest indicador mesura la propensió a formar una llar independent i, a la vegada, ser propietari o inquilí. Es proposa la divisió dels països europeus en 4 grups, segons l'experiència residencial dels joves.
Resum: La necesidad de incorporar la intensidad en la formación de hogar en la comparación internacional de las opciones residenciales de la población ha sido propuesta de manera convincente por la literatura reciente. Por eso proponemos transformar las tasas de tenencia en una tasa de principalidad de hogar específica por tenencia residencial. Este indicador mide la propensión a formar un hogar independiente y, al mismo tiempo, ser propietario o inquilino. Se propone la división de los países europeos en 4 grupos, según la experiencia residencial de los jóvenes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juny 2014, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 451.9 KB

Español
3 p, 94.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-09-05, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir