Dret i benestar animal amb Andrea Gavinelli
Pluda, Martina

Títol variant: "No ha sido fácil llegar a una legislación conjunta en la UE"
Data: 2014
Resum: El doctor Andrea Gavinelli es el responsable de la Unidad de Bienestar Animal de la Dirección General de Sanidad y Consumidores de la Comisión Europea. Formado como veterinario en Italia, es miembro activo desde el año 2001 del Working Group on Animal Welfare de la Organización Mundial de Sanidad Animal (OIE) y es miembro de grupos de trabajo específicos a nivel internacional con socios comerciales de la Unión Europea.
Nota: El doctor Andrea Gavinelli, responsable de la Unitat de Benestar Animal de la Direcció General de Sanitat y Consumidors de la Comissió Europea, ha visitat la UAB per impartir classe en el Màster en Dret Animal i Societat, amb el qual col·labora des dels seus inicis. Format com a veterinari a Itàlia, és membre actiu des de l'any 2001 del Working Group on Animal Welfare de l'Organització Mundial de Sanitat Animal (OIE) i és membre de grups de treball específics a nivell internacional amb socis comercials de la Unió Europea.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Juliol 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 56.4 KB

Español
3 p, 219.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-09-05, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir