Patrons d'aprenentatge i influència de la implicació familiar en nens catalans de nou anys
García Martín, Patrícia
Martínez-Fernández, J. Reinaldo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2014
Descripció: 23 pag.
Resum: En aquest estudi s'analitzen els patrons d'aprenentatge (PA) seguint el model teòric de Vermunt (1998) i la seva relació amb la implicació familiar (IF). Participen 24 estudiants d'Educació Primària de Catalunya que provenen d'un context socioeconòmic mig-baix. S'han adaptat instruments específics per a cadascun dels factors analitzats i s'ha emprat un disseny factorial 3 x 3. Els resultats mostren una major dominància del PA basat en l'aprenentatge significatiu (MD); i una major freqüència de comunicació entre la llar i l'escola així com d'una implicació més aviat negligent. No s'aprecia contingència significativa entre els PA i la IF.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació primària [2500798]
Pla d'estudis: Grau en Educació Infantil [1140]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Patrons d'aprenentatge ; Implicació familiar ; Educació Primària



24 p, 775.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat Ciències de l'Educació. TFG

 Registre creat el 2014-09-19, darrera modificació el 2024-07-21



   Favorit i Compartir