Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/165582
Influence of vegetable oil sources on quality parameters of broiler meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores
Barroeta, Ana Cristina
Grashorn, M.A.

Data: 1999
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Olis vegetals ; Aviram ; Aviram -- Cria i millora
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 63 Núm. 1 (1999) , p. 29-35, ISSN 0003-9098



7 p, 708.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-13, darrera modificació el 2016-10-14



   Favorit i Compartir