Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/165597
Dietary lipid oxidation and vitamin E supplementation influence in vivo erythrocyte traits and postmortem leg muscle lipid oxidation in broiler chickens
Schiavone, Achille
Nery, Joana
Choque López, José Alfredo
Baucells Sánchez, María Dolores
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2010
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Matèria: Aviram ; Broiler ; Vitamin E ; Lipid oxidation ; TBARS ; Erythrocytes ; Hemolysis
Publicat a: Canadian journal of animal science, Vol. 90 Núm. 2 (2010) , ISSN 0008-3984



7 p, 150.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-13, darrera modificació el 2016-10-14



   Favorit i Compartir