Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy
Castrillo, Carlos
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vicente, F.
Castrillo, M.
Muñoz, F.
| Data: |
2003 |
| Resum: |
Near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to predictthe chemical composition, the apparent digestibility and the content ofdigestible nutrients and energy of commercial extruded compoundfoods fordogs. |
| Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Llengua: |
Anglès |
| Document: |
Comunicació de congrés |
| Publicat a: |
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Hannover, Alemanya, 7è : 2003 |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Ponències i comunicacions >
Ponències i comunicacions de la UAB
Registre creat el 2016-10-19, darrera modificació el 2025-01-07