Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy
Castrillo, Carlos
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vicente, F.
Castrillo, M.
Muñoz, F.

Data: 2003
Resum: Near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to predictthe chemical composition, the apparent digestibility and the content ofdigestible nutrients and energy of commercial extruded compoundfoods fordogs.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Comunicació de congrés
Publicat a: European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Hannover, Alemanya, : 2003



1 p, 147.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions > Ponències i comunicacions de la UAB

 Registre creat el 2016-10-19, darrera modificació el 2025-01-07



   Favorit i Compartir