Cómo valorar el contenido energético de los alimentos para perros y gatos
Castrillo, Carlos
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2001
Resum: La valoración energética de los alimentos tiene por objeto cuantificar la cantidad de energía potencial que aportan, así como las distintas pérdidas que ocurren en el transcurso de los procesos de digestión y metabolismo. De esta forma se puede conocer de la forma más precisa posible la energia disponible para los procesos de mantenimiento y producción del animal. Este artículo explica cómo llevar a cabo dicha valoración energética.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Gossos ; Nutrició ; Gats
Publicat a: Argos, Núm. 32 (Octubre 2001) , p. 20-22



3 p, 11.7 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-21, darrera modificació el 2024-06-01



   Favorit i Compartir