Utilización de un complejo enzimático (CAPSOZYME T) en fórmulas comerciales para broilers
Calafat i Frau, Feliu A.
Vives, M.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Data: |
1997 |
Descripció: |
8 pag. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Document: |
Informe |
Matèria: |
Carn de pollastre ;
Pollastres |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, documents de recercaDocuments de recerca >
Estudis
Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2024-05-18