PUFA Losses after cooking of chicken meat
López Ferrer, Sigfrid (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat de Nutrició i Alimentació Animal)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M. A. P. (Universität Hohenheim)
Data: |
2002 |
Resum: |
To study the changes of the fatty acid (FA) profile of Long-Chain omega-3 (LCn3) enriched meat after coo¬ king under consumer conditions. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Pòster de congrés |
Matèria: |
Pollastres ;
Aliments ;
Nutrició |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressosContribucions a jornades i congressos >
Pòsters
Registre creat el 2016-11-30, darrera modificació el 2024-07-18