Seminari "Medi ambient, trajectòries de vida i interdisciplinarietat. Nous reptes en geografia i gènere"
González López, María José
Módenes Cabrerizo, Juan Antonio (Centre d'Estudis Demogràfics)

Data: 1993
Resum: Du 23 au 25 mars 1992 s'est tenu á l'Université Autonome de Barcelone le séminaire «Enviromement, trajectoire de vie et interdisciplinariété. Nouveaux défis en Géographie et genre» dont le but était de promouvoir le débat entre les chercheurs en géographie et en d'autres sciences sociales. Le séminaire a été axé sur trois lignes de travail: les instruments méthodologiques des études sur les rapports sociaux de sexe, les rapports femrne-milieu spatial et l'interdisciplinariété des études de genre. S'est clos par une table ronde oh l'on a recueilli les conclusions finales.
Resum: A seminar on «Environment, Life patterns and Interdisciplinarity: New challenges in Gender Geography», was held at the UAB between 23td and 25th March 1992, with the aim of encouraging discussion between geography resaerchers and other social scientists. The seminar focused on three topics: methodological instruments in gender studies; the women-environment relationship; and the interdisciplinarity in gender studies. A round table seminar which aimed to gather final conclusions brought the seminar to a close.
Resum: Del 23 al 25 de març de 1992 va tenir lloc a la UAB el seminari «Medi ambient, trajectòries de vida i interdisciplinarietat. Nous reptes en geografia i gènere», amb la intenció de promoure el debat entre els estudiosos de la geografia i altres científics socials. El seminari es va centrar en tres línies de treball: eines metodològiques dels estudis de gènere, relació dona-medi espacial i interdisciplinarietat dels estudis de génere. Va concloure amb una taula rodona on es van recollir les conclusions finals.
Resum: Del 23 al 25 de marzo de 1992 tuvo lugar en la UAB el seminario «Medio ambiente, trayectorias de vida e interdisciplinariedad. Nuevos retos en geografia y género», con la intención de promover el debate entre los estudiosos de la geografia y otros cientificos sociales. El seminario se centró en tres lineas de trabajo: instrumentos metodológicos de los estudios de género, relación mujer-medio ambiente e interdisciplinariedad de los estudios de género. Concluye con una mesa redonda donde se recogieron las conclusiones finales.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Publicat a: Documents d'anàlisi geogràfica, N. 22 (1993) p. 175-179, ISSN 2014-4512

Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/DocumentsAnalisi/article/view/41587


5 p, 169.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Documents d'anàlisi geogràfica
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2007-05-11, darrera modificació el 2022-03-07



   Favorit i Compartir