visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Artículos > Artículos publicados > ¿Son los alumnos capaces de atribuir a los microorganismos algunas transformaciones de los alimentos? |
Fecha: | 1996 |
Resumen: | In this paper we investigate if primary school students are able to relate microorganisms with food transformations. The subjects of this study were 343 4th. and 7th. grade children from Lugo (Spain) and the instrument used consisted of four multiple choice questions. The results shed light on the difficulties students have at these levels when they try to apply their ideas to interpret biological phenomena. Finally, we discuss some implications for Science teaching and learning. |
Derechos: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: | Castellà |
Documento: | Article ; recerca ; Versió publicada |
Materia: | Estratègies d'aprenentatge ; Microbi ; Microorganismes ; Éssers vius unicel·lulars ; Fermentació ; Contaminació química ; Contaminació bacteriològica ; Transformacions alimentàries ; Ús d'analogies ; Terminologia científica ; Adquisició de conceptes |
Publicado en: | Enseñanza de las ciencias, V. 14 n. 2 (1996) p. 143-153, ISSN 2174-6486 |
12 p, 526.4 KB |