Latte Bcn: nou perfil de la plataforma digital d'Instagram basat en la recomanació de cafeteries a Barcelona
Peña Aparicio, Carla
Fajula, Anna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: Latte Bcn: nuevo perfil de la plataforma digital de Instagram basado en la recomendación de cafeterías en Barcelona
Additional title: Latte Bcn: a new profile of Instagram's digital platform based on the recommendation of coffee shops in Barcelona
Date: 2020
Description: 187 pag.
Abstract: El projecte que es porta a terme en aquest TFG consisteix en la realització del branding per un nou perfil d'Instagram basat en la recomanació de diferents cafeteries de la ciutat de Barcelona. Aquest perfil parteix d'un compte ja existent que no estava obtenint bons resultats, per la qual cosa es planteja una acció de reposicionament que comença amb l'anàlisi previ del macroentorn i del microentorn. A continuació es procedeix a la creació de la nova identitat de marca i a l'elaboració d'un pla de comunicació que la doni a conèixer i proporcioni awareness entre el públic objectiu.
Abstract: El proyecto llevado a cabo en este TFG consiste en la realización del branding para un nuevo perfil de Instagram basado en la recomendación de diferentes cafeterías de la ciudad de Barcelona. Este perfil parte de una cuenta que ya existe pero que no obtenía buenos resultados, por lo tanto se plantea una acción de reposicionamiento que empieza con el análisis previo del macroentorno y microentorno. A continuación se procede a la creación de la nueva identidad de marca y a la elaboración de un plan de comunicación para darla a conocer y proporcionar awareness entre el público objetivo.
Abstract: The Bachelor's final project consists on the branding development of a new Instagram account for the recommendation of different coffee shops of Barcelona. This profile arises from a previous existing account which was not achieving successful results. Therefore, an attempt to reposition the current account is proposed by starting with an analysis of the macro- and microenvironment. From that starting point, the new brand identity creation and its corresponding communication plan are also approached.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Publicitat i Relacions Públiques [2501935]
Study plan: Grau en Publicitat i Relacions Públiques [972]
Document: Treball de projecte ; Treball final de grau ; Text
Subject: Publicitat ; Barcelona (Catalunya) ; Marques comercials ; Restaurants, cafeteries, etc. ; Productes de marca ; Instagram



187 p, 15.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies. TFG

 Record created 2020-12-07, last modified 2022-10-22



   Favorit i Compartir