Study of possible synergies between natural extracts and organic acids to improve the microbiological quality of feed
Martínez i Daunis, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2021
Description: 1 pag.
Note: Pòster
Note: Juny
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Veterinària [2502445]
Study plan: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau
Subject area: Veterinària
Subject: Higiene alimentària ; Additius alimentaris ; Àcids orgànics ; Compostos orgànics ; Aliments ; Microbiologia



1 p, 2.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2021-07-27, last modified 2022-11-29



   Favorit i Compartir