Quantification of human dietary environmental impact : a comparison between Western, Mediterranean, vegetarian and vegan diets
Esparraguera Espuña, Eloi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2021
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Nota: Juny
Nota: Premi UAB de la Fundació Autònoma Solidària (FAS) als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global. 5a Edició, curs 2020/2021
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Veterinària [2502445]
Pla d'estudis: Grau en Veterinària [955]
Document: Treball final de grau
Àrea temàtica: Veterinària
Matèria: Llet ; Consum ; Aliments ; Desenvolupament sostenible ; Vegetarianisme



1 p, 158.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Premis UAB. TFG

 Registre creat el 2021-07-30, darrera modificació el 2023-01-17



   Favorit i Compartir