Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/63266
Efectos de la utilización de lípidos protegidos en la alimentación de ovejas de ordeño durante los períodos de lactación y cubrición / Ramon Casals i Costa ; [dirección de Gerardo Caja]
Casals i Costa, Ramon
Caja López, Gerardo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina i Cirurgia Animals

Publicació: Bellaterra: Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
Nota: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Veterinària, 1992
Nota: Descripció del recurs: el 6 de setembre de 2010
Drets: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Llengua: Castellà.
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis
Matèria: Ovelles ; Reproducció ; Nutrició ; Lípids en l'alimentació
ISBN: 9788469314647

Adreça alternativa:: http://hdl.handle.net/10803/5751


141 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Tesis doctorals

 Registre creat el 2010-10-13, darrera modificació el 2016-04-15



   Favorit i Compartir